Авиокомпанията Туркменистан редактира изявлението за прехвърлянето на полети от Москва. Споменаването

...
Авиокомпанията Туркменистан редактира изявлението за прехвърлянето на полети от Москва. Споменаването
Коментари Харесай

Туркменистан спря полетите си до и от Москва


Авиокомпанията " Туркменистан " редактира изказването за прехвърлянето на полети от Москва. Споменаването на " въздушната конюнктура " изчезна от текста, предава Медиазона, представена от съветската работа на Би Би Си.

Авиокомпанията стана първият транспортьор, който спря полетите до Москва след втората офанзива с дрон срещу бизнес комплекса Москва Сити за седмица. След двата случая московските управляващи бяха принудени да затворят за малко летище Внуково.

В прессъобщението за полетите до Казан вместо до съветската столица липсваше пояснение на аргументите за сходно решение, обърна внимание Медиазона.

В изказване, направено преди ден, беше казано, че полетите са спрени  " заради въздушната конюнктура в московската въздушна зона, както и въз основа на оценка на риска, с цел да се подсигурява сигурността на полетите ".

Сега в прессъобщението се споделя единствено, че " всички полети на Туркменистан Еърлайнс, изпълняващи полети в посока Ашхабад-Москва-Ашхабад, ще бъдат спрени и ще се извършват по маршрута Ашхабад-Казан-Ашхабад. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР